top of page

Engineer / 
Programmeur 3D

Wie ben jij

Bij 3Dtec zoeken we de uitdaging in het onmogelijke. Vaak hebben onze klanten al meerdere wegen bewandeld maar zijn op een dood spoor uitgekomen alvorens ze ons benaderen om mee te denken in een ontwerp geschikt voor laser. Ben je iemand die af durft te wijken van de conventionele ideeën en methodes dan voel je je bij ons als een vis in t water. De gedachten van de klant moeten vertaald worden naar een ontwerp geschikt voor laserlassen waarbij kwaliteitsvoordeel of procesvoordeel behaald kunnen worden. Of zal kennis van vormtechnieken ertoe leiden dat een ontwerp op een alternatieve manier gemaakt kan worden met 3D lasersnijden.

Hiervoor is jouw kennis van 3D CAD een must. In een dedicaded CAM pakket zet je het model vervolgens om in een programma voor de verschillende 3D lasercellen. Specifieke laserkennis is hierbij handig maar daarin zullen de collegas zeker bijstaan. Je zult de know how opbouwen en onderhouden in de praktijk aan de installaties. Het toetsen van het programma en de gekozen parameters geeft je nog meer inzicht in de techniek.  Hiervoor staan er moderne middelen tot je beschikking voor lasonderzoek en 3D meting. Dit geldt ook voor het voortraject waarbij we gebruik maken van 3D scanning, 3D printing, flow- en thermalsimulation. Kortom hou je van innovatieve oplossingen en wil je die ook implementeren meld je dan via onderstaande link.

 

Bij 3Dtec is nooit een dag hetzelfde!

 

Wat wij vragen

·       Passie voor techniek en metaal in het bijzonder

·       Kennis van 3D Cad (voorkeur Solid works)

·       Zelfstandige en flexibele werkhouding.

·       Technisch inzicht, denken in oplossingen.

·       Hands on mentaliteit

·       Collegiaal.

 

Wat wij bieden

·       Marktconform salaris

·       Informele omgeving met gezelligheid op nr 2

·       24 vakantiedagen en 13 ADV dagen

·       Diverse bedrijfsuitjes en activiteiten

 

Bedrijfsomgeving

3Dtec loopt voorop in de toepassing van 3Dlasertechniek in de metaal. Met 4 laserinstallaties wordt een grote verscheidenheid aan producten vervaardigd voor sterk uiteenlopende branches varierend van aerospace, automotive, semiconductor, healthcare, foodprocessing tot design.

 

We zijn een relatief jong en klein bedrijf van 20 medewerkers en werken voor (grote) gerenommeerde  klanten. We hebben diverse certificeringen en approvals om aan de eisen van deze veeleisende klanten te voldoen. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen en informele sfeer waarbij geen strak afgebakende functies bestaan. Er vindt een grote overlap van taken plaats waarbij iedereen een flexibele inzet heeft.

 

Ben je enthousiast over de functie en herken jij jezelf als de ideale kandidaat? Stuur ons dan een

e-mail f.bax@3dtec.nl met je motivatie en CV. We kijken uit naar je reactie.

bottom of page