top of page

Vrijheid in ontwerpen door 3D lasersnijden van 3Dtec 

3D lasersnijden

3D lasersnijden

3Dtec heeft meer dan 15 jaar ervaring in 3D lasersnijden van plaat en buisconstructies. Dat maakt ze expert en dé partner voor het realiseren van innovatieve ontwerpen in gevormde delen. Door de ultramoderne machines zijn beperkingen in materiaal en diktes verleden tijd. 3Dtec maakt vrijheid in ontwerpen mogelijk voor haar partners.

Bewezen en betrouwbaar

3D lasersnijden is een bewezen en betrouwbaar productieproces. De hoge nauwkeurigheid en goede snijkwaliteit van de moderne lasers en het flexibele productieproces maken 3D lasersnijden een passende en voordelige productiemethode. Offline programmering door 3Dtec garandeert de hoogste machineproductiviteit.

 

Behalve de gangbare metalen zoals staal, RVS en aluminium snijdt 3Dtec ook koper, messing en titanium. In het proces kan gekozen worden voor CO2 of vaste stof laserbronnen, dit leidt tot een optimale kwaliteit van het 3D lasersnijwerk.

3D lasersnijden van gevormde plaatdelen

3D lasersnijden

3Dtec is leverancier van een breed scala aan bewerkte, gevormde delen. 3Dtec snijdt alle soorten gevormde delen. Door een specialisme in 3D lasersnijden kent 3Dtec geen beperkingen in het bewerken van gevormde delen. Welke omvormtechniek er ook gebruikt is. Van dieptrekken en persen tot forceren en hydrovormen: 3Dtec is de expert in lasertechnologie.

Door expertise bij eigen engineers en een inhouse kenniscentrum levert 3Dtec subliem snijwerk en deskundige begeleiding en advies. Bovendien geeft het grote netwerk van vaste partners toegang tot de beste omvorm productie methodes. Dat levert kwaliteit op tegen de beste prijs.

3D lasersnijden
lasertechnology

3D lasersnijden van profielen en buizen

De 3D-lasers van 3Dtec zijn uitermate geschikt voor het bewerken van profielen en buizen. Natuurlijk bewerkt 3Dtec standaard buizen en kokers. Een specialisme van 3Dtec is het bewerken van afwijkende profielvormen. Voorbeelden hiervan zijn de precisiebewerking van extrusieprofielen, gewalste profielen en buizen met grote diameters (tot circa 900mm).

3D lasersnijden van gebogen buisdelen

CNC doornbuigmachines maken een sterke ontwikkeling door. Hierdoor zijn er in de frame- en machinebouw steeds meer toepassingen voor gebogen buisdelen. 3Dtec is specialist in 3D lasersnijden en in het bewerken van gebogen buizen. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring in lasertechnologie en leveren expertise en advies. Bovendien denken de mensen van 3Dtec in mogelijkheden en kansen. Dat maakt ze dé partner in lasertechnologie.

lasersnijden 3D

3D lasersnijden voor aanpassen van standaarddelen

3D lasersnijden

De 3D lasers van 3Dtec zijn uitermate geschikt om standaard elektrokasten te voorzien van gaten en uitsparingen. 3Dtec bewerkt kleine kasten, maar ook grotere exemplaren tot een maximale afmeting van 2000 x 1200 x 600mm.

bottom of page