top of page

3Dtec bedient vele spelers in een

breed scala van markten

Voor de discipline 3D lasersnijden weten vooral opdrachtgevers uit de volgende markten ons te vinden:

3D laserlassen - 3D lasersnijden

Automotive

3Dtec werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in de automotive sector. Deze opdrachtgevers stellen uiteraard hoge eisen aan de geleverde kwaliteit. 3Dtec blinkt uit in optimalisatie en automatisering van processen. Hierdoor kan 3Dtec kwaliteit en flexibiliteit leveren tegen lage kosten. Dankzij een indrukkend machinepark kan 3Dtec garant staan voor snelheid van leveren, accutaresse en een hoge mate van vrijheid in ontwerpen.

Automotive
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Aerospace

Opdrachtgevers uit de aerospace markt kunnen geen concessies doen als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kiezen deze opdrachtgevers voor 3Dtec. Zowel voor het gehanteerde kwaliteitssysteem als het lasersnijproces voldoet 3Dtec aan de strenge NADCAP-normering. Door de hoge nauwkeurigheid en goede snijkwaliteit van de lasers en de expertise van het indoor kenniscentrum levert 3Dtec subliem snijwerk.

Aerospace
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Healthcare

In de healthcare sector is precisie en betrouwbaarheid van groot belang. Ook in het lasersnijden of -lassen van gevormde delen is accutaresse een voorwaarde. Opdrachtgevers uit de healthcare sector weten 3Dtec te vinden voor 3D laserbehandeling van een breed scala van vormdelen. Bovendien hebben opdrachtgevers vrijheid van ontwerpen door het specialisme van 3Dtec: het lasersnijden van gevormde plaatdelen.

Healthcare
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Foodprocessing

3Dtec werkt voor bekende namen uit de foodsector. Opdrachtgevers zoeken de samenwerking met 3Dtec voor hun technische know-how. Met een kenniscentrum en indoor engineering vergroten zij de technische mogelijkheden van ontwerpen. Door het geavanceerde machinepark van 3Dtec bestaan bijna geen grenzen in ontwerp. Dat faciliteert de mogelijkheden van innovatie in deze markt waar vernieuwing succes betekent.

Food
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Mobility

3Dtec opent een wereld van mogelijkheden voor de mobility sector door hun high-end lasermachines en vergaande expertise. Als specialist in 3D lasertechnologie is zij de partner in innovatieve projecten die om een vergaande technische know-how vragen. 3Dtec heeft meer dan 15 jaar ervaring in de branche en door aanhoudende focus op hun specialisme (3D laserbewerking) is 3Dtec de beste keuze voor mobility projecten.

Mobility
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Energy

In de energy sector ligt de focus op innovatie en verduurzaming van de samenleving. Het gevraagde kennisniveau is dan ook hoog bij deze opdrachtgevers. 3Dtec is al meer dan 15 jaar partner in de hightech industrie en loopt voorop met haar vergaande specialisme in 3D lasertechnologie. Door ervaring en kunde in de energy sector is 3Dtec veel meer dan een uitvoerende partner.

Energy
3D laserlassen - 3D lasersnijden

Design

De ontwikkelingen in 3D-technologie gaan hard. Ontwerpers volgen met grote interesse deze ontwikkelingen, omdat nieuwe deuren zich openen naar nieuwe innovaties. Niet alleen is er veel meer dan ooit mogelijk qua ontwerp, ook de technische mogelijkheden van diverse materialen worden opgerekt door de ontwikkelingen binnen 3D lasertechnologie. 3Dtec levert opdrachtgevers volop ruimte voor creativiteit en verbetering van prestaties.

Design
bottom of page