3Dtec bedient vele spelers in een breed scala van markten. Voor de discipline 3D lasersnijden weten vooral opdrachtgevers uit de volgende markten ons te vinden:

Dubbel

Hydrogevormde

Pillowplate

Twee vlakke platen, met gelijke plaatdikte, worden door middel van een keyholelas met volledige doorlassing aan elkaar gelast. Vervolgens worden de platen met vloeistofdruk van binnenuit vervormd.

 

Door een evenredige verdeling van de pillows en een vervorming van beide plaathelften is er maximale flexibiliteit in vorm en opblaashoogte. Stromingseigenschappen zijn moeilijker te beheersen dan bij een kanaalplaat.

Markten

3Dtec bedient vele spelers in een breed scala van markten. Voor de discipline 3D laserlassen weten vooral opdrachtgevers uit onderstaande markten ons te vinden. Het grootste voordeel van lasserlassen is een kleine thermische vervorming en lage restspanning. Door een grote diepte-breedteverhouding van de las kan vanaf de buitenkant worden gelast bij overlappende constructiedelen. Hierdoor gaat een wereld aan constructiemogelijkheden open. Door een hoge lassnelheid is bovendien de productiesnelheid hoog.

Design

Maak kennis met ons team

Frank Bax

Hans Lueb

Daan Sanders

Maikel van Poppel

Stefan Cremers

Martijn Adriaans

Monique Fiers

3Dtec - 3D lasertechnology

EXPERT IN 3D LASERTECHNOLOGY